2014-06-20 14:25:42• hírek • (x)

Vakációs programok a Züm Züm Játszóházban

A nyári vakáció minden napján lesznek izgalmas és érdekes programok a Züm-Zümben.

Véget ért az óvoda és az iskola, jön a hosszú nyári vakáció, amit már a legtöbb gyerkőc nagy izgalommal várt. Ezzel azonban némileg szaporodhatnak a szülők gondjai, ugyanis sokan nem tudnak munkájuk miatt foglalkozni a gyermekkel. A Züm Züm Játszóház a szülők segítségére siet! Olyan megoldást kínál, hogy a szülő nyugodtan dolgozhat, tudva: csemetéje biztonságban és felügyelet alatt van - ráadásul nagyon jól szórakozik!

A Grand Mall bevásárlóközpont első emeletén található Züm Züm Játszóházban minden munkanapon vakációs programokkal várják a gyerekeket.

Az egésznapos foglalkozás ideje alatt lesznek kézműves foglalkozások, szórakoztató játékok, a gyerekek elmerülhetnek a mesék világában és hogy energiáikat levezethessék, a játszóház játékainak használata mellett táncolnak és zumbáznak is majd. Sőt, a játszóházban ebédelhetnek is, amennyiben a szülő ezt igényeli.

A játszóház vakációs programjaival kapcsolatban érdeklődni lehet telefonon a 0756-283641-es vagy a 0745-986896-os számokon. A Züm Züm Játszóházzal fel lehet venni a kapcsolatot a distractiacelormici@gmail.com emailcímen is, de érdemes meglátogatni a www.distractiacelormici.ro oldalt, illetve ismerősnek jelölni a Facebookon. A közösségi oldalon a www.facebook.com/LocDeJoacaZUMZUM linken találod meg a játszóházat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: